апр. 052022
 
Ден на детската книга и  рожден ден на Ханс Кристиан Андерсен

На 04.04.2022г. в ДГ „Малина“ се случи „вълщебство“ ,което децата и от двете сгради ще запомнят завинаги. Младежите от БМЧК Пловдив с ръководител г-жа Заралийска, четоха приказки на всички деца и създадоха още по-весел приказно-карнавален ден. На събитието присъстваше и г-жа Шаркова – главен експерт „Образование и култура“ в район Южен.

мар. 232022
 
Световен ден на водата

На 22 март ДГ „МАЛИНА“ участва в официалната програма на Община Пловдив, посветена на Световния ден на водата. От сцената на Дом на културата „Борис Христов“ децата призоваха всички да пазят водата-най-безценното богатство!

мар. 012022
 
1 март - поздравителен концерт

Деца от детска градина „Малина“, по случай 1 март изнесоха поздравителен концерт в кметството на район Южен. Музикален ръководител : Пепа Димитрова – старши учител по музика в ДГ „Малина“.  

февр. 212022
 
За Васил Левски

Децата от ДГ „Малина“ гр. Пловдив  почетоха паметта на безсмъртния за всички ни Апостол на свободата – Васил Левски.  

февр. 012022
 
Конкурс Коледна звезда 2

Малките таланти от групи „Барбарони“, „Грижовните мечета“ и „Слънце“ участваха в Национален конкурс за детско творчество – категория вокални формации-под патронажа на вицепрезидента на Република България. Децата бяха наградени с Плакет „Коледна звезда“ и Първо място. Р-л Пепа Димитрова и координатори учители по групи. Изказваме искрени благодарности на родителите, които се отзоваха на нашето участие прочетете още

дек. 222021
 
Седмица на мобилността

Децата от ДГ „Малина“ активно участваха в „Седмица на мобилността“. Всички деца показаха как се спазват правилата за движение, научени на специално създадените площадки по БДП.